Bästa julklappen!

skärmdump

Jag vill gärna göra lite reklam för den bästa mattidningen som finns. Tänk dig ett fint magasin fyllt av underbar mat som är både vacker, god, hälsosam och rolig att laga. Det är precis så jag tycker att tidningen Matkärlek är. En tidning som du inte bara har glädje av för stunden utan som receptsamling att gå tillbaka till. Det är alltid roligt när den dimper ner i brevlådan. Det brukar betyda en mysstund i fåtöljen.

Det är en perfekt julklapp till någon som gillar god mat. Är du ingen matlagningsnörd så kommer du att få massor av inspiration till att laga god mat av alla fina bilder.

Årets sista nummer av tidningen Matkärlek är som vanligt späckad med härlig inspiration, smarriga lågkolhydratrecept och spännande läsning. Vi satsar stort på julen och nyår och bjuder på många goda julkklappstips! Hela 44 lågkolhydraträtter med smaker som passar utmärkt till första advent, självaste julafton men också nyårssupén längre fram. Plus läckra glutenfria bakverk och en knaprig gå-bortpresent att göra själv – egen LCHF-müsli! Det finns något för alla. För traditionalisterna som inte kan tänka sig julen utan Janssons och sill men också recept för dig som vågar experimentera fram nya rätter med egen twist! 
Vi tittar in hos Jenny och Magnus som driver paleobloggen Under vårt tak och intervjuar Ann Fernholm, som är aktuell med ännu en ögonöppnarbok om hur man smaktränar småbarn. Dessutom bjuder chefredaktör Anne Aobadia på exklusiva recept ur sin nya kokbok Mera matkärlek som kommer ut lite senare i december. 
Som läsare av min blogg får du ett riktigt förmånligt prenumerationserbjudande (det är lägre pris än på hemsidan). Om du tecknar din prenumeration senast måndag 9/11 hinner få tidningen som kommer ut i butik den 24 november.
Klicka HÄR för att ta del av erbjudandet.
Hälsningar
/Marie
PS. Man kan köpa julklappar till sig själv med! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *