Sommarvikarie hos Halva Lindha

Lindha före

Lindha efter

 

 

 

I dag har jag fått den stora äran att gästblogga på Lindha Wikströms populära blogg Halva Linda.

Lindha har gjort en fantastisk resa och förlorat halva sin vikt genom att äta LCHF. Hon imponerar verkligen och inspirerar många människor till att gå ner i vikt. Både Lindha och jag bloggar och föreläser men med olika inriktningar.

Genom att vi träffades och har blivit så goda vänner så har planerna på ett samarbete växt fram. I oktober så kommer vi att hålla en föreläsning tillsammans. Lindha pratar om hur hon genomförde sin viktresa, vad som var lätt, vad som var svårt, sin träning och hur hon hållit motivationen uppe. Jag berättar om varför det fungerar, vad som händer i kroppen och varför det faktiskt ibland inte fungerar och vad man kan göra då.  Vi kompletterar varandra väldigt bra och vi tror att vår gemensamma föreläsning kommer att bli riktigt intressant.

Här kan du läsa mitt gästblogginlägg hos Halva Lindha.

Håll ögonen öppna för vår gemensamma föreläsning i oktober. Information kommer att dyka upp på våra bloggar!
Jag vill varmt välkomna nya och gamla läsare till min blogg!

Kram i sommaren!

/Marie

Jag har blivit gästbloggare på Matkärlek!

FullSizeRender (5)

 

Jag är på toppenhumör i dag då jag blivit en av tidningen/matsajten Matkärlek’s bloggare. Jag gillar verkligen Matkärlek som fyllt utrymmet efter att Mat & Hälsa lades ner. Den innehåller så många fina recept på god och naturlig mat, intressanta reportage och inspirerande människor. Anne Aobadia som är chefredaktör delar min syn på god, naturlig och hälsosam mat som håller oss friska och som vi ska njuta av.

Det känns verkligen roligt att få bli en del av Matkärlek’s familj. ❤  

Här presenteras mitt första blogginlägg på Matkärlek som innehåller recept på en riktigt god och fräsch kycklingsallad a la Ceasar och underbart goda chevrékex.

Hoppas ni också kommer att gilla dem så ses vi på Matkärlek!

Kram på er!

/Marie