Första Advent – Vinn en härlig kokbok

unnamed

Anne Aobadia kommer i dagarna ut med en ny underbar kokbok. Ni känner kanske redan till hennes tidigare fina böcker, Matkärlek och Mera matkärlek. Fulla av mumsiga recept.
Anne arbetar numer som receptmakare hos Kostdoktorn. Många kan då ta del av hennes härliga recept.

Den nya kokboken heter Vardagsgott och jag har fått möjlighet att tjuvkika lite. Boken ser inte ut att göra någon besviken. Den är full av vackra bilder på härlig lågkolhydratkost, fri från socker och gluten. Läs mer

Gott Nytt År! – Enkla nyårslöften till Dig själv

pf-2017-1936492_1920

Är det någon vits med att avlägga nyårslöften? De brukar ofta rinna ut i sanden efter ett tag. Därför ska du avge löften som innebär att sträva efter att leva så bra som möjligt efter de förutsättningar som du klarar och behöver. Läs på. med kunskap så kommer motivationen.

Här kommer några tips på nyårslöften som är lätta och konkreta att genomföra och hålla. Glöm heller inte 80%-regeln. Om du äter rätt till 80% så finns de för de flesta lite utrymme att göra avsteg från det som inte är 100% optimalt. Det är när det blir tvärtom som problem förr eller senare uppstår. Läs mer

Vinn Mera Matkärlek!

mera_matkarlek_300_dpi

Du känner säkert till tidningen och sajten Matkärlek. De startades av en fantastisk matkreatör, Anne Aobadia. Tidningen är tyvärr nedlagd men matsajten Matkärlek lever kvar. Jag har den stora äran att gästblogga där.

Anne har nu börjat jobba på heltid hos Kostdoktorn med att sprida sina underbara LCHF-recept.

Anne har skrivit böckerna Matkärlek och Mera Matkärlek. De innehåller massor av goda recept och frestande bilder.

Nu har du chansen att vinna ett signerat exemplar av Mera Matkärlek. Skriv i kommentarsfältet varför du skulle vilja vinna boken. Vinnaren meddelas på fredag kväll här på bloggen och på facebooksidan.

Julkramar!

Marie

Prenumerationserbjudande till mina läsare!

Skärmklipp 2015-08-12 17.02.07

Jag vill göra lite reklam för det fina matmagasinet Matkärlek. Det är som en godisbit för oss matintresserade som tycker om god och naturlig mat. Den innehåller intressanta reportage, massor av fina matbilder och inspirerande recept. Jag gillar den skarpt och längtar till att nästa nummer ligger i brevlådan.
Jag är dessutom en i bloggfamiljen på Matkärlek. Följ mig här.

Som läsare av min blogg kan du just nu teckna dig för en prenumeration av 3 nummer till ett bra pris. Erbjudandet gäller september månad ut.

Kampanjkoden som läsare/följare måste ange är

KOSTOCHLIVSSTIL

 

Om du undrar så får jag inget betalt för att göra reklam för Matkärlek. Jag tycker bara om tidningen väldigt mycket och de som gör den är härliga och engagerade människor och jag är glad att få möjlighet att förmedla ett bra pris till dem som läser min blogg.

Hälsningar

/Marie

PS. Om du tecknar din prenumeration före tisdag 18 augusti så hinner du få nästa nummer där jag är med 😉

Pulled chicken

IMG_1615

Jag älskar pulled pork men frågan är inte om denna Pulled chicken från 56kilo ändå slår den. Den är verkligen förföriskt god! Kycklinglårfilé är fetare och godare än bröstfilé. Jag väljer alltid den om det finns. Dessutom brukar den vara billigare. Jag tillagade den dragna kycklingen i min crock-pot på låg effekt i 6 timmar. Guacamole, som är superenkel att göra, och surkål passar väldigt bra till. Läs mer