Julklapp som gör skillnad

Julklapp Wonderbag

Wonderbag – En icke elektrisk slowcooker!

Läs mer och beställ på Wonderbag Sweden’s hemsida.

Köp en julklapp som gläder både dig och en behövande familj.

I juletid är det mycket som ska hinnas med, samtidigt som vi vill visa extra omtanke om de som har det svårt. Beställ en Wonderbag så slipper du julklappsstressen och blir dessutom tomte dubbelt upp!

När du köper en Wonderbag är du nämligen med och donerar en bag till en behövande familj i Sydafrika. En gåva som för den familjen ger möjligheten till ett mål näringsriktig mat om dagen, och som på sikt fungerar som en väg ut ur fattigdomen. Köp en – ge en-modellen gäller när du köper en Wonderbag i storlekarna small, medium eller catering.

Jag har en Wonderbag och den fungerar verkligen bra. Den är klimatsmart, bidrar till bättre levnadsförhållanden för fattiga familjer och ett utmärkt sätt att tillaga mat. En modern kokgrop kan man säga. Dessutom så är den inte alls dyr. Läs min recension HÄR.

Marie

Wonderbag – En modern kokgrop

DSC_0639

Wonderbag är en icke elektrisk slowcooker. En motsvarighet till en crock-pot eller att laga mat i en gryta i ugnen på svag värme under lång tid.

Jag blev tillfrågad av Wonderbag Sweden om jag skulle vilja prova att laga mat i en sådan. Om jag ska göra reklam för en produkt så ska det vara något som jag verkligen tror på. Självklart ville jag det. Det här är definitivt en produkt som jag gillar. Den är både klimatsmart och den bidrar till att förbättra fattiga familjers levnadsförhållanden. Läs mer