Vinnaren av den fina julklappsboken Vardagsgott är…

unnamed

Jag fick så fina motiveringar till att just Du skulle vinna Anne Aobadias nya härliga kokbok Vardagsgott. Jag önskar att jag hade en bok till er var.

Det var många av er som äter lågkolhydratkost sedan många år. Det gör mig så glad att höra. Många berättade också hur mycket de tyckte om Anne’s tidigare böcker. Flera ville gärna ha lite ny inspiration.

Vinnaren som jag valde var någon som står i startgroparna att börja med LCHF och där kostomläggningen verkligen kan ge en avgörande skillnad. Jag hoppas att denna kokbok kan göra starten lätt och spännande med många goda och inspirerande recept. Läs mer

Vinnaren av Mera Matkärlek!

mera_matkarlek_300_dpi

Det var inte lätt att utse vinnaren av Mera Matkärlek. Alla hade fina motiveringar till varför just de ville vinna boken. Vinnaren blev till slut Malin Sundqvist som skrev så här:

Denna bok vill jag vinna å ge till en kär vän som kämpar på med sin nya livsstil. Vill ge henne den som en pepp-present som man så väl behöver efter vägen?
Jag har boken själv å älskar den.

Grattis Malin och till din vän som kommer att få jättemycket inspiration och goda recept i Mera Matkärlek! Ett exemplar, signerat av författaren Anne Aobadia, kommer med posten.

Stort tack till Anne Aobadia som skänker boken!

Kram!

Marie

Tävling – Vinn Anna Halléns bok LCHF – Husmanskost

IMG_1802

 

Av Anna Hallén har jag fått den fina kokboken LCHF – Husmanskost, signerad av henne själv. Boken innehåller massor av goda och inspirerande recept på husmanskost, mat av naturliga råvaror, som vi mår bra av.

Jag vill gärna lotta ut boken till mina läsare. Skriv en rad i kommentarer om varför du vill vinna och boken och gärna något om vad du tycker om min blogg/hemsida. Ris och ros mottages tacksamt! Jag blir jätteglad om du även vill dela och gilla min sida, både här och på Facebook.

Anna Hallén har skrivit flera böcker, bl a Gnisselzonen och är nu aktuell med den nya boken LCHF 2.0 som hon och Åse Falkman- Fredriksson skrivit tillsammans, mat som är glutenfri, sojafri och mejerifri. Den ska bli spännande att ta del av.

Här är några av de fina bilderna i LCHF – Husmanskost som jag lottar ut. Läs mer