Föreläsning i Gävle 10 november – Ät dig pigg, frisk och smal!

nyast-2-teknikparken

Välkommen till föreläsning på Teknikparken i Gävle!

Ät dig pigg, frisk och smal!

Som Företagare och medarbetare i Teknikparken och privatperson är Du inbjuden till en och en halv timmes välinvesterad friskvård. En stund fylld med kunskap och verktyg för att skapa ett gladare Du med full av energi och glädje i vardagslivet och en god hälsa på längre sikt.

Kosten är vårt kraftfullaste verktyg för att må bra, undvika moderna sjukdomar som diabetes, hjärtsjukdomar, högt blodtryck, övervikt, demens, cancer mm. Sjukdomar som vi ser som normalt åldrande.
Att du dessutom kan äta mat som är både underbart god och hälsosam gör inte saken sämre.

Kosten är vårt kraftfullaste verktyg för att må bra, undvika moderna sjukdomar som diabetes, hjärtsjukdomar, högt blodtryck, övervikt, demens, cancer mm. Sjukdomar som vi ser som normalt åldrande.

Kom och lyssna till en inspirerande föreläsning om hur vi med enkla medel hjälper oss själva att leva friska längre.

Tid: 10 november kl 16:00-17:30

Plats:
Teknikparken, Nobelsalen
Nobelvägen 2, Gävle

Pris:
För företag: 250 kr per person exklusive moms. Anmälan HÄR.
För privatpersoner: 250 kr per person inklusive moms: Anmälan och betalning HÄR.

Kaffe/te och paleoboll ingår.

Anmälan senast 3 november.

Välkommen!

/Marie Norder Aspholm

 

Om föreläsningen

Vet du att maten är vårt kraftfullaste verktyg för att må bra och hålla oss friska?

Är du intresserad och vill lära dig mer om naturlig, ren och hälsosam mat och vilken påverkan den har på hälsa och ohälsa? Mat som ger dig energi att leva. Vill du kunna äta god och sund mat och gå ner i vikt eller hålla vikten?

Socker och vitt mjöl gör oss sjuka och överviktiga. Att kraftigt dra ner på dessa är avgörande för din hälsa. Lågkolhydratkost innebär att minska på kolhydrater och äta mer naturligt fett. Det betyder grönsaker i mängder, kött, fisk, kyckling, ägg och ost och naturligt fett som smör, kokosolja och olivolja.

Vi pratar om kost som vi evolutionsmässigt är skapta till att äta. Naturlig mat. Det som vi ätit i urminnes tider men anpassat till vår moderna livsstil. En kosthållning där du äter naturlig mat fri från socker och spannmål, med naturligt fett och ett minimum av tillsatser och processad mat.

Så naturligt som möjligt helt enkelt.

Välkommen till en inspirerande och spännande föreläsning om vilken påverkan maten vi äter har på vårt välmående och våra sjukdomar. Du får lära dig grunderna om naturlig mat och hur den kan få dig att må bra och hålla dig frisk och samtidigt gå ner i vikt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *