Första Advent – Vinn en härlig kokbok

unnamed

Anne Aobadia kommer i dagarna ut med en ny underbar kokbok. Ni känner kanske redan till hennes tidigare fina böcker, Matkärlek och Mera matkärlek. Fulla av mumsiga recept.
Anne arbetar numer som receptmakare hos Kostdoktorn. Många kan då ta del av hennes härliga recept.

Den nya kokboken heter Vardagsgott och jag har fått möjlighet att tjuvkika lite. Boken ser inte ut att göra någon besviken. Den är full av vackra bilder på härlig lågkolhydratkost, fri från socker och gluten.

Några ord om boken från Anne:

Vardagsgott! vänder sig till alla som behöver ny inspiration i köket. Boken innehåller 52 superenkla näringsberäknade recept, som bjuder på tydliga smaker, trots minimal insats i köket. Det är middagsmat, snabba luncher, smaskiga röror och lite annat smått och gott som passar hela familjen.

Ingredienserna finns i en butik nära dig – ägg, fisk, kyckling, köttfärs och mycket grönsaker. Jag gillar matiga sallader, ugnsrostad kål, gratinerade endiver och rostad broccoli bland mycket annat.

Du får även smarta tips och råd om hur du kan tänka kring mat. Det viktiga för mig är att LCHF verkligen fungerar till vardags. Varje vecka. Året om!

All mat i boken är lagad hemma i mitt eget kök i Helsingborg och de smakfulla bilderna har fotograf Emma Shevtzoff tagit.

Vill du läsa mer om boken och hur vi har gått tillväga för att skapa den, kan du titta in på min hemsida matkarlek.nu, där jag bjuder på en hel del bakom-kulisserna-material.

Vardagsgott! finns att beställa på bokus.com https://www.bokus.com/bok/9789188579812/vardgagsgott/
men bäst för mig och för kunden är att gå via förlagets webshop  https://shop.whipmedia.se/produkt/vardagsgott/

Jag har fått ett exemplar av Anne som jag tänkte lotta ut till er läsare. Kanske blir det du som får denna fina julklapp!

Skriv en kort kommentar om varför just du vill vinna boken. Sedan blir jag väldigt glad om du går in och gillar och delar min facebooksida så att fler kan läsa om kost och hälsa.

Fredag den 8 december så meddelas vilken vinnaren är!
Håll utkik här eller på min facebooksida.

Ha en riktigt skön Första Advent!
Själv hoppas jag hinna ner och se invigningen av vår vackra julbock i Gävle!

_DSC7706_merjul_bocken-min (1)

10 thoughts on “Första Advent – Vinn en härlig kokbok

 • 3 december, 2017 at 13:59
  Permalink

  Hej. Jag har Annes två andra böcker och använder dom flitigt. En tredje skulle öka inspirationen vad gäller mat?

  Reply
 • 3 december, 2017 at 14:00
  Permalink

  Har ätit LCHF i 1,5 år nu och behöver ny inspiration och tips. Låter spännande att det är vardagsmat som är enkel.

  Reply
 • 3 december, 2017 at 14:29
  Permalink

  Jag har precis fått diagnosen diabetes typ 2 och tänkte börja med lchf och då måste ju denna bok va perfekt ?

  Reply
 • 3 december, 2017 at 15:31
  Permalink

  Första Advent – Vinn en härlig kokbok
  Underbart att ännu en välutbildad person står upp för lchf-kosten. Starkt och modigt! Så enkel, naturlig och god mat med enkla råd, om vilka saker, som man ska/inte ska köpa hem. Inga dyra bantningsmetoder behövs. Både min make och jag mår utmärkt och suget efter sötsaker är borta. Min man har gått ner 20 kg och slutat röka efter 55 år. Mitt förhöjda sockervärde har normaliserats. Vi kommer att äta Lchf- kost i resten av våra liv!!

  Reply
 • 3 december, 2017 at 15:34
  Permalink

  Har gått till och ifrån LCHF i många år, ”från” trots att jag märker hur bra kroppen mår. Lungor och leder blir ju så sköna, humöret vänder uppåt och jag känner mig som en skön böna. LCHF är ju ett vinnande koncept och jag behöver hjälp med lite nya recept☺️

  Reply
 • 3 december, 2017 at 16:02
  Permalink

  Åh jag håller tummatna hårt. Har Annes första bok och den är jättebra. Är säker på att denna är det också.

  Reply
 • 3 december, 2017 at 16:57
  Permalink

  Jag skulle ge den till min mor som har diabetes typ 2 och behöver hjälp att förändra sin livsstil
  Med vänlig hälsning
  Katarina Sundberg

  Reply
 • 4 december, 2017 at 06:01
  Permalink

  Du har fått så många bra kommentarer redan, så det blir svårt att överglänsa dessa ? Även jag har Annes två tidigare böcker samt var prenumerant på hennes underbara tidning – som jag saknar grymt mycket. Har dem i en kartong nära – och plockar fram dem då och då för inspiration! ? Lågkolhydratkost är min livsstil sedan 6 år tillbaka och att få ta del av Annes nya bok vore toppen! ?

  Reply
 • 5 december, 2017 at 16:05
  Permalink

  En bok helt i min smak, jag började min resa genom att plocka bort socker, vetemjöl och äta mindre kolhydrater, och jag märker hur bra jag mår av detta, vore så härligt med mer inspiration och nya sätt att laga mat, boken är verkligen vad jag önskar mig i jul!

  Reply
 • 7 december, 2017 at 15:38
  Permalink

  Precis en sån bok jag skulle behöva för att få vardagen att fungera bättre vad gäller maten 🙂 samt få ny inspiration till matlagningen och få bättre hälsa på köpet?

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *