Gästblogg och podinspelning på Swedish Paleo

20150822_121143
Min Paleo

Jag har inte gästbloggat på Swedish Paleo sedan före sommaren men nu är jag tillbaka igen. Inlägget handlar om vad paleo betyder just för mig. Min Paleo, har jag satt som rubrik.

Det beskriver inte något sätt en strikt definition av paleo, en del skulle säkert inte tycka att den är korrekt heller. Det här är mitt sätt att beskriva paleo. Jag pratar heller inte om en definition av vilka livsmedel som är tillåtna utan om ett sätt att tänka paleo, som gäller för just mig.
Grönsakerna på bilden kommer från Böle grönsaker från Ockelbo, som jag köpte på Bondens egen marknad i Gävle. De säljer underbart fina KRAV-odlade grönsaker.

Gästbloggen hittar du här.

Förutom gästbloggen så träffades Cecilia Nisbet Nilsson, som driver Swedish Paleo, i dag i Uppsala. Cecilia är verkligen en underbar tjej som sprider en härlig energi. Vi har så himla roligt tillsammans. Hon intervjuade mig för en kommande pod. Vi höll till på Primaten Deli i Uppsala, som jag velat besöka länge. Tanken var att vi skulle ha träffat Lars Fahlén, ägaren till Primaten, om vi inte blivit så sena (jag hamnade fel med pendeltåget och Cecilia blev fast i bilköerna på E4:an). Asta, som arbetar på restaurangen gav oss verkligen bra service. Hon stannade efter stängning så att vi kunde spela in vår pod där. Verkligen snällt av henne. Jag åt en underbar glutenfri ciabatta med lax och drack kombucha för första gången. Kombuchan var väldigt god. Faktiskt inte alls vad jag väntade mig. Lite lik en pärlande cider. Innehåller massor av bra bakterier för magen. Här kan du läsa mer om Kombucha. Nu står tillverkning av Kombucha på min att-göra-lista!

Håll utkik på min blogg och Swedish Paleo så dyker poden upp så småningom. Jag berättar inte vad den handlar om förutom att den är ganska personlig.

20150826_192745

Asta på Primaten Deli och Cecilia på Swedish Paleo

20150826_183951

Delikat glutenfri ciabatta med lax och Kombucha från Primaten

Kram så hörs och ses vi snart igen!

/Marie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *