Vilket härligt mejl från vinnaren

Anna Hellqvist

I dag så kom ett meddelande på e-posten som gjorde mig så glad! Anna Hellqvist skickade ett mejl och berättade hur glad hon blivit för Anna Halléns bok LCHF – Husmanskost och såg fram mot att läsa den och få inspiration.

Hej!

Jippii! Vad glad jag blev över att få vinna Anna Halléns bok. Jag har ätit LCHF mer eller mindre i flera år nu och slukat än det ena och än det andra av information under tiden. Jag har även upptäckt min glutenintolerans och då passar den här kosten helt perfekt. Men någonstans där på vägen har jag tappat lusten och inspirationen. Det blir lätt så och någon större variation på mat blir det inte längre. Så det jag behöver nu är verkligen inspiration.
Anna Hallén har jag följt ett tag och jag gillar det jag läser men någon bok har jag inte haft. Inte förrän nu. Nu ligger den här i mitt knä och jag har börjat bläddra mig fram i den, genom det ena härliga receptet efter det andra. Så jag är ledsen men nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer här, jag har en bok som väntar. Tror minsann att jag ska börja med att göra ostmuffins … och kanske lite Mullenusallad och …
Tack Marie för vinsten och tack för din inspirerande hemsida där det finns mycket bra information att hitta. För att inte tala om goda recept. 
Hälsar
Anna (den lyckliga vinnaren)

 

Hoppas du får glädje av boken, Anna, och att du hittar massor med ny inspiration!
Tusen tack till Anna Hallén som skänkte bort boken!
.
.
/Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *