Hamburgerbröd

IMG_1603

De här hamburgerbröden är en variant på Maries favoritfrallor med mandelmjöl. Om du inte tål mandel så går det att istället utgå från Marie morgonbullar med kokosmjöl. I hamburgerbrödet så är linfröet borttaget och istället används dubbel mängd sesamfrö.

6-8 bröd, ugn 200 C

5 ägg
1,5 dl kokosmjölk
3 dl mandelmjöl
0,5 dl Pofiber
1 dl Fibrex
1 dl skalat sesamfrö
1 msk Fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk havssalt
Sesamfrö till dekoration

Vispa äggen fluffiga. Blanda i kokosmjölken. Blanda torrvaror och blanda i. Låt stå 5 minuter.
Klicka ut 8 bröd/bullar på bakplåtspapper. Det går lättare att forma dem med våta fingrar.
Dekorera med sesamfrön. Grädda 15 minuter mitt i ugnen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *