Jag har blivit gästbloggare på Matkärlek!

FullSizeRender (5)

 

Jag är på toppenhumör i dag då jag blivit en av tidningen/matsajten Matkärlek’s bloggare. Jag gillar verkligen Matkärlek som fyllt utrymmet efter att Mat & Hälsa lades ner. Den innehåller så många fina recept på god och naturlig mat, intressanta reportage och inspirerande människor. Anne Aobadia som är chefredaktör delar min syn på god, naturlig och hälsosam mat som håller oss friska och som vi ska njuta av.

Det känns verkligen roligt att få bli en del av Matkärlek’s familj. ❤  

Här presenteras mitt första blogginlägg på Matkärlek som innehåller recept på en riktigt god och fräsch kycklingsallad a la Ceasar och underbart goda chevrékex.

Hoppas ni också kommer att gilla dem så ses vi på Matkärlek!

Kram på er!

/Marie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *