Köttfärslimpa med fetaost och paprika

IMG_1636

Köttfärslimpa är aldrig fel. Det är enkelt och det går snabbt. Jag använder termometer för att den inte ska bli torr. Här har jag en jättegod och smakrik tomatsås till, som blir klar under tiden som köttfärslimpan står i ugnen. Basilikasmör får smälta över . Mums!

Ugn 200 C

1 kg nötfärs

1 liten röd paprika

o,5 paket fetaost

2 ägg

0,5 dl kokosmjölk

2 msk Renée Voltair Lantbuljong

1 msk Worchestershiresås

1 msk Tamarisoja (ekologisk och glutenfri)

Hacka paprikan i små bitar. Smula fetaosten. Blanda alla ingredienser och forma till en limpa i en smord form.

Sätt i en termometer och stek i ugnen tills den visar 70 C.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *