Kraschade blogginlägg och efterrätt på en tisdag…

I kväll har jag suttit flera timmar och knåpat med en ett blogginlägg från helgens LCHF Kryssning. När texten är klar så är det problem att ladda upp bilder och jag försöker spara ett utkast. Då försvinner ALLT! Positivt tänkande! Värre saker har ju hänt. Nästa gång jobbar jag i Word som jag brukar. Känns som en bra idé.

IMG_1625

Jag har i alla fall hunnit njuta av en riktigt god middag. Med efterrätt på en tisdag… Vardagslyx!

Kycklinglårfilé med goa tillbehör och currymajonnäs

Lårfilén (egentligen helt fel namn för det är ingen filé) är godare och saftigare då den innehåller mer fett än bröstfilén.

Kycklinglårfilé stekt i chiliflingor med Tamarisoja (ekologisk och glutenfri), ugnsrostad blomkål med olivolja och timjan, grön paprika stekt i smör, salt och peppar med currymajonnäs (recept på majonnäs hittar du här).

Till efterrätt blev det en mumsig Jordgubbschiapudding

IMG_1634

3-4 portioner

4 dl kokosmjölk (Garant eller Santa Maria Extra creamy coconutmilk)

2 msk chiafrön

1 krm vaniljpulver

0,5-1 dl jordgubbar

0,5-1 tsk honung (kan uteslutas)

Mosa jordgubbarna och blanda med övriga ingredienser. Vispa gärna med elvisp för att få den slät och krämig. Låt stå över natten eller minst 2 timmar.

Servera med bär som dekoration.

Det blev en rätt bra kväll ändå. Reserapporten får jag ta itu med en annan dag.

Natti natti…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *