2 thoughts on “Lägg ner, Marie!

 • 16 augusti, 2015 at 07:37
  Permalink

  Att kommentera andras kostval är en mycket känslig fråga har jag märkt. I början när jag slutade med socker och gluten, så brann jag av iver att berätta för alla hur bra jag upplevde att detta val var och hur farligt socker är. Ganska snabbt insåg jag att det var ett mycket känsligt ämne. Jag fick höra både att jag skulle ”slappna av”, ”släppa loss” och ”njuta av livet” i stället… Det är ju just det jag gör!!! Jag har nog inte njutit av livet så mycket som jag gör nu. Nu pratar jag bara med de som själva tar upp frågan.

  Är för övrigt glad att jag har hittat din blogg! Tack ☺️
  Mvh Cecilia

  Reply
  • 16 augusti, 2015 at 09:03
   Permalink

   Hej Cecilia,

   Ja, kostval är både känsligt och personligt. Jag håller en lägre profil nu än när jag började äta så här och även efter att jag blev kostrådgivare. Allting är inte svart eller vitt och det finns ofta inga absoluta sanningar. Det finns dock några saker som engagerar mig extra mycket och dit hör cancer och diabetes. Egentligen alla moderna sjukdomar och deras relation till kosten. Jag har ibland svårt att vara tyst när någon är sjuk och det är en balansgång att vara uppmärksam på.

   Vad roligt att du hittade min blogg!

   Hälsningar

   /Marie

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *