Maries rödbetssallad (mjölkfri)

Marie's rödbetssallad (mjölkfri)Hemgjord rödbetssallad, den slår alla Rydbergare i världen med hästlängder. Så mycket godare!
Allt socker och alla tillsatser slipper du på köpet. Den passar t ex bra som tillbehör på en buffé.

1 kg ekologiska rödbetor
En liten rödlök
1 msk riven färsk pepparrot
2 msk dijonsenap
1 burk (450 g) majonnäs alt. hemgjord majonnäs

Koka rödbetorna med skal tills de är mjuka Gnugga bort skalet.
Skär rödbetorna i små tärningar.Finhacka rödlöken.
Blanda rödbetor med majonnäs, rödlök, pepparrot och dijonsenap

Låt gärna salladen stå minst ett dygn Jag lovar, det blir inte för mycket! Hos oss gick den åt med raketfart.

2 thoughts on “Maries rödbetssallad (mjölkfri)

  • 28 december, 2019 at 12:48
    Permalink

    Fantastiskt gott! Visste inte att jag hade saknat rödbetssallad så mycket förrän nu!
    Jag gjorde hela satsen (med Kavli eko. majonnäs och eko. rödbetor som jag kokade själv) och har delat den på 3 burkar med skruvlock. Jag bor själv och får hoppas på att burkarna har tillräckligt lång hållbarhet 🙂
    Tusen tack för receptet!

    Reply
    • 4 februari, 2020 at 14:52
      Permalink

      Vad roligt att du tyckte om rödbetssalladen, Johan! Den håller ganska länge så jag tror att du hann äta upp det mesta. 🙂

      Hälsningar
      Marie

      Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *