Nedräkning – 2 dagar kvar

2 dagar kvar till start. Det börjar pirra i magen. Så ska det vara.

Jag pratade med Agneta som vi ska bo hos i Mora. Hon jobbar i organisationen för Vasaloppsveckan och de förutspår de bästa förutsättningarna på många år. Det låter toppen.

Jag har lagat maten som vi ska äta i morgon kväll, dagen före loppet. Det blir Pulled chicken med ugnsrostade rotfrukter. Du hittar mitt recept på Pulled chicken HÄR. Jag har lagat den i min suveräna Wonderbag. Det kommer att bli bra uppladdning inför loppet.

DSC_0933

Allt är tvättat och framlagt och bara att packa ner i väskan. Jag hoppas att jag inte glömt något. Och skulle det vara så så går det att handla i Mora. Jag är inte en person som oroar mig så mycket. Allt löser sig.

DSC_0943

Nu lite fredagsmys. Jag gjorde en köttfärsrulle med spännande innehåll. Jag tycker den ser riktigt maffig ut.

Recept kommer…

DSC_0951[1]

 

DSC_0953[1]

I morgon så kommer tjejerna och hämtar mig vid 8-tiden. Sedan drar vi iväg till Mora. Mina skidor ska lämnas in för proffspreparering. Jag litar inte på mig själv. 🙂

Vi hörs!

Marie

One thought on “Nedräkning – 2 dagar kvar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *