Nedräkning – 3 dagar kvar

DSC_0927[1]

Tre dagar kvar till Öppet Spår. Jag har det riktigt lyxigt hela veckan. Ledig från jobbet och all tid till vila och förberedelser inför loppet. I dag blev det sovmorgon och så hann jag avsluta en bra deckare som jag läst. Under dagen så tog jag hand om lite skrivarbete som släpade efter.

Jag hann iväg till sportaffären för att handla några saker som saknades till söndagen. Ett par nya handskar (egentligen ska ett par handskar vara väl använda vid ett lopp för att inte riskera skavsår), en ny mössa och en midjeväska.

Till middag blev det mandelpanerad skreitorsk med hemgjord skagenröra och broccoli. Supermumsigt!

DSC_0922[1]

Nu ska jag för en gångs skull slå mig ner framför TV:n. Förra veckan så bestämde jag mig för att titta på den nya serien Gåsmamman som startade då. Lite som en svensk Braking bad säger min son. Jag har inte hunnit bilda mig någon uppfattning än men den sägs vara riktigt bra.

I morgon blir det en hel del att göra. Allt ska packas och mat ska lagas och tas med.

Nu, ryggläge i TV-soffan. Ha en trevlig kväll!

Marie

One thought on “Nedräkning – 3 dagar kvar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *