Nedräkning – 5 dagar kvar

Spåret 10,8 km

Fem dagar kvar till Öppet Spår. I dag körde jag 32,4 km. Jag är nu uppe i 38,2 mil. Målet är att ha åkt 40 mil före loppet. De sista milen planerar jag att köra i morgon.

Jag körde i Högbo Bruk i dag, i banan som Bessemerloppet kördes i igår. Det var fantastiskt fina spår. Runt nollan och riktiga stakspår. Jag stakade mestadels. Jag kan lova, 3 mil stakning känns i överarmarna även om man använder de stora muskelgrupperna i bålen och benen. Solen sken i början och det var ren njutning. Tyvärr hade jag inte räknat med att det skulle vara mörkt på slutet då jag fick köra helt utan ljus. Tur det var fina spår att förlita sig på. Nästa gång tar jag med mig pannlampan. Jag är inte rädd för mörker en risken är stor att köra omkull när det är mörkt och man är trött.

2016-02-23

 

 

De här två killarna träffade jag i spåret, Per och Jens. De jobbade med att lägga ut snö spåret. De är två av de fantastiska människorna hos Äventyrarna som möjliggör så fina längdåkningsförhållande för skidåkarna i Högbo Bruk. När det inte finns natursnö så har vi Pay&Ski-spåret och när vi har natursnö så har vi över 50 km högklassiga längdskidspår.  Ge gärna ett bidrag så att de kan fortsätta hålla den höga kvalitén som de gör.

Per och Jens

Per och Jens, två av de som jobbar hårt med att preparera fina spår åt alla oss skidåkare.

När jag kom hem så hade min man satt på bastun. Jag njöt verkligen av att sätta mig i värmen. Det var mumma för en trött, frusen och värkande kropp. Min frusna Simsonmugg passar perfekt med bubbelvatten och citron.

Inför Öppet spår

Tidigare inlägg i Nedräkningen:

6 dagar kvar

Nej, nu är det dags för sängen och en bok. Jag gillar att läsa en stund innan jag somnar.

Vi ses i morgon!

Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *