Prenumerationserbjudande till mina läsare!

Skärmklipp 2015-08-12 17.02.07

Jag vill göra lite reklam för det fina matmagasinet Matkärlek. Det är som en godisbit för oss matintresserade som tycker om god och naturlig mat. Den innehåller intressanta reportage, massor av fina matbilder och inspirerande recept. Jag gillar den skarpt och längtar till att nästa nummer ligger i brevlådan.
Jag är dessutom en i bloggfamiljen på Matkärlek. Följ mig här.

Som läsare av min blogg kan du just nu teckna dig för en prenumeration av 3 nummer till ett bra pris. Erbjudandet gäller september månad ut.

Kampanjkoden som läsare/följare måste ange är

KOSTOCHLIVSSTIL

 

Om du undrar så får jag inget betalt för att göra reklam för Matkärlek. Jag tycker bara om tidningen väldigt mycket och de som gör den är härliga och engagerade människor och jag är glad att få möjlighet att förmedla ett bra pris till dem som läser min blogg.

Hälsningar

/Marie

PS. Om du tecknar din prenumeration före tisdag 18 augusti så hinner du få nästa nummer där jag är med 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *