Swedish Paleo bjuder in till Paleokväll igen

Jonas

Jonas Bergqvist

Förra söndagen så var jag inbjuden till Swedish Paleo’s första Paleokväll som Cecilia Nisbet Nilsson anordnade. Karl Hultén föreläste om Paleo och autoimmuna sjukdomar. Det var många paleointresserade som kom till restaurang Brickyard för att mingla, lyssna till Karl och äta en underbart god paleobuffé och chokladmoussetårta bakad av Åsa Söderberg. Här kan du läsa om första träffen som blev mycket uppskattad.

Jag vill göra reklam för nästa Paleokväll där Jonas Bergqvist föreläser. Cecilia Nisbet Nilsson berättar här om programmet.

Temat för nästa Paleokväll är klart! Boka en intressant och upplysande föreläsning med Jonas Bergqvist söndagen den 27 september. Han kommer att föreläsa om metabol ohälsa.

Det finns gott om platser kvar. Tiden är 18.00 på restaurang Brickyard på Södermalm. Denna gång kommer det bli utlottning av olika paleo-saker (vad avslöjas senare) samt en härlig paleobuffé med kaffe på maten. Kostnad är 540 kr. Här är en beskrivning av föreläsningens innehåll:

Metabol ohälsa orsakar död statistiskt sett hos 45 % av alla människor (hjärtinfarkt och stroke). Evolutionen kan knappast ha utvecklat ett organsystem i vår kropp som genetiskt sett är så mycket sårbarare än övriga. Alltså beror metabol ohälsa i stor utsträckning av vår livsstil. Jonas redogör för hur mat och träning påverkar den metabola miljön och ger flera praktiska tips till självläkning. Det blir en kväll med vikt, diabetes, åderförkalkning, insulinresistens, mat, träning och tarmbakterier efter den senaste forskningen och de senaste teorierna.

Boka genom att skriva till cecilia.nilsson@swedishpaleo.se

Lite fakta om Jonas som grundat MF-gruppen:

Jonas specialområden är lågkolhydratkost, paleokost, idrottsnutrition, näringsterapi, funktionsmedicin och funktionell träning (screening, programdesign och periodisering) för både motionär och elitidrottare.

  • Hälsoinspiratör, författare och föreläsare
  • Leg. Fysioterapeut
  • STAC Elittränare
  • Lic. Personlig Tränare
  • Lic. Master Funktionell/Korrektiv Tränare
  • Lic. Kost- och Näringsrådgivare

Skynda att boka, det är först till kvarn som gäller

Cecilia

20150830_192516

Cecilia Nisbet Nilsson

Mat paleokväll

Den goda buffén vid den förra träffen

Ta chansen att åka på Swedish Paleo’s Paleokväll! Du kommer att få lyssna till Jonas som är en mycket inspirerande och kunnig föreläsare, träffa en massa människor som liksom du är intresserade av kost och hälsa och få äta en härlig paleobuffé.

 

/Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *