Tjälknöl på högrev

Tjälknöl

En underbar middag serverades den här kvällen. Tjälknöl på ekologisk högrev efter Birgitta Höglunds recept med morot som sötning i saltlaken istället för socker. Det blev otroligt gott! Köttet kommer från Diléns Saluhall som säljer ekologisk och närproducerad mat. Gratäng på broccoli, lök, vax- och skärbönor, vitkål, chili, kokosgrädde, ägg, flera sorters ost och tomater, rödlök med vinägrett. De flesta av grönsakerna är kravodlade och kommer från Böle grönsaker i Ockelbo. Vilken enorm skillnad i smak! Broccolin och tomaterna smakar så mycket mer. Det här är mat som jag älskar!

2 thoughts on “Tjälknöl på högrev

    • 19 mars, 2015 at 19:20
      Permalink

      Ja, jag tycker jättemycket om dina recept Birgitta och får mycket inspiration därifrån. Det är så roligt att läsa om hur du botaniserar bland alla härliga råvaror i Alanya.
      /Marie

      Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *