Välkommen till Gävle Kost och Livsstil!

Tonad loggaHej och hjärtligt välkommen till min blogg på Gävle Kost & Livsstil!

Jag heter Marie Norder Aspholm och är Lic. Kostrådgivare inom Lågkolhydratkost, LCHF och Paleo och Leg. Sjuksköterska. Här kommer du att kunna läsa allt om allt som handlar om kost, hälsa, träning och livsstil. Jag kommer att skriva om aktuella ämnen inom området som förhoppningsvis intresserar dig. Jag älskar matlagning från grunden med naturliga råvaror och kommer att lägga ut mina smakupplevelser så att du också kan laga dem om du vill.

Mitt hjärteämne och övertygelse är att vi kan äta en kost som ger oss de bästa förutsättningar att uppnå och bibehålla en god hälsa livet ut. Jag hoppas att få se dig ofta och att du kommer att trivas här! Kommentarer på inläggen mottas gärna.

Jag skulle vilja tacka de som hjälpt mig och bidragit till att skapa den här fina hemsidan. Vissa korrigeringar kommer att göras i början och synpunkter mottages tacksamt. Den proffsiga hjälpen har jag fått av:

Cecilia Ohlsson, jobbar som produktionsledare på en kommunikationsbyrå och är även hon kostrådgivare utbildad vid mf Gruppen. Tack Cecilia för din professionella hjälp och för att du har byggt hemsidan efter mina önskemål och för alla goda råd och tips du kommit med!

Alexander Lindström, fotograf som driver företaget Gefle Fotostudio har tagit de fina bilderna. Alexander är oerhört proffsig och duktig med ljussättning och redigering av bilder. Tack för att fick mig att känna mig bekväm och avslappnad i studion. Aldrig har det varit så roligt att bli fotad.

Tack till duktiga Anna LarssonMaggans Salonger klippte och gjorde mig fin i håret inför fotograferingen. Du tog fram en naturlig look som jag gillade och som passade mig.

Tack Janice AlvarssonThe Body shop som kunde se vilka färger som passade mig och för en jättefin och naturlig makeup.

Gävle Kost & Livsstil – För Varaktig Hälsa!

Marie

One thought on “Välkommen till Gävle Kost och Livsstil!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *