Veckomeny LCHF (och Paleo)

Veckomeny LCHF Paleo

Här kommer en meny med frukost, lunch och middag för en hel vecka. Alla recept är LCHF och de flesta även Paleo (mjölkfria). Måndagens frukost börjar enkelt men är god och mycket mättande. Du kanske inte alltid äter både frukost, lunch och middag. Lunchen kan vara rester från gårdagen.
Själv äter jag inte frukost till vardags utan kör 16:8 (periodisk fasta där du fastar i 16 timmar och har ett ätfönster på 8 timmar. Det betyder i praktiken att jag hoppar över frukosten).

HÄR hittar du veckomenyn.

Hoppas det smakar!

/Marie

3 thoughts on “Veckomeny LCHF (och Paleo)

 • 12 januari, 2016 at 17:43
  Permalink

  Hej hej. Är bara förvirrad om allt bantningsmetoder och livsstil varianter ???? ju mer läsar jag om allt sånt ju mer svårt och förvirrad jag blir. Behöver hjälp med allt som är enkelt är en praktisk person inte teoritesk . Mvh

  Reply
  • 13 januari, 2016 at 11:38
   Permalink

   Hej Gina!

   Jag förstår att det kan vara förvirrande med alla metoder och tips på hur man ska leva och äta. Man kan göra det ganska enkelt för sig. För mig handlar det mycket om hälsa och att äta så naturlig mat som möjligt. Det fungerar både för att hålla sig frisk och gå ner i vikt. De finns några grundregler som jag tycker man ska hålla sig till:

   – Ta bort allt tillsatt socker
   – Ta bort mjöl, bröd, pasta, potatis och ris
   – Ät bara frukt någon gång som godis
   – Ät inte för mycket mejeriprodukter
   – Ät så ren och naturlig mat som möjligt. Mat utan innehållsförteckning som kött, fisk, kyckling, ägg, grönsaker, smör, kokosolja och nötter. Grädde, creme fraich och ost i begränsad omfattning.
   – Var inte rädd för naturligt fett som smör, kokosolja, avokado, begränsad mängd olivolja (kall, ej upphettad)

   Jag kommer att lägga ut en guide om LCHF och Paleo på min blogg. Håll utkik!

   Lycka till så länge!

   Kram!

   Marie

   Reply
 • Pingback: Guide till LCHF | Gävle Kost & Livsstil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *