Vinn Mera Matkärlek!

mera_matkarlek_300_dpi

Du känner säkert till tidningen och sajten Matkärlek. De startades av en fantastisk matkreatör, Anne Aobadia. Tidningen är tyvärr nedlagd men matsajten Matkärlek lever kvar. Jag har den stora äran att gästblogga där.

Anne har nu börjat jobba på heltid hos Kostdoktorn med att sprida sina underbara LCHF-recept.

Anne har skrivit böckerna Matkärlek och Mera Matkärlek. De innehåller massor av goda recept och frestande bilder.

Nu har du chansen att vinna ett signerat exemplar av Mera Matkärlek. Skriv i kommentarsfältet varför du skulle vilja vinna boken. Vinnaren meddelas på fredag kväll här på bloggen och på facebooksidan.

Julkramar!

Marie

7 thoughts on “Vinn Mera Matkärlek!

 • 20 december, 2016 at 18:43
  Permalink

  Jag vill vinna för att hitta ny inspiration i matlagningen som för övrigt är ett av mina största intressen! Dock blir det lätt så att jag fastnar i samma hjulspår.
  Kram!

  Reply
 • 20 december, 2016 at 19:19
  Permalink

  Började med LCHF 1maj. Behöver mer kunskap för att hålla i den nya livsstilen

  Reply
 • 20 december, 2016 at 19:25
  Permalink

  Denna bok vill jag vinna å ge till en kär vän som kämpar på med sin nya livsstil. Vill ge henne den som en pepp-present som man så väl behöver efter vägen?
  Jag har boken själv å älskar den

  Reply
 • 20 december, 2016 at 20:00
  Permalink

  Behöver all inspiration jag kan få. Försöker få mer idéer på hur jag äter hälsosamt. Roligt med inbundna fina mat böcker. Jobbar på att ta bort gluten och minska socker intaget, så denna bok skulle absolut passa mig! ?

  Reply
 • 20 december, 2016 at 20:48
  Permalink

  Jag har första boken och älskar den! Har passionerat matlagningsintresse som sedan några år tillbaka präglas av lågkolhydratmat. Vore jättekul att sätta tänderna (höhö) i uppföljaren också!

  Reply
 • 20 december, 2016 at 22:41
  Permalink

  Jag vill gärna fylla på med nya rätter i familjens meny. Kravet på rätterna är att de ska vara fria från socker och gluten, ha lågt kolhydratinnehåll och smaka gott. Låt Mera matkärlek hjälpa mig! 🙂

  Reply
 • 22 december, 2016 at 15:55
  Permalink

  Är nyfiken på LCHF men har ännu inte kommit till skott.Behöver nog både lite motivation och inspiration tror jag. Det blir perfekt att kunna läsa in sig ordentligt på alla tips och recept så kan jag börja ett Gott Nytt LCHF år 2017.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *