Vinnaren av den fina julklappsboken Vardagsgott är…

unnamed

Jag fick så fina motiveringar till att just Du skulle vinna Anne Aobadias nya härliga kokbok Vardagsgott. Jag önskar att jag hade en bok till er var.

Det var många av er som äter lågkolhydratkost sedan många år. Det gör mig så glad att höra. Många berättade också hur mycket de tyckte om Anne’s tidigare böcker. Flera ville gärna ha lite ny inspiration.

Vinnaren som jag valde var någon som står i startgroparna att börja med LCHF och där kostomläggningen verkligen kan ge en avgörande skillnad. Jag hoppas att denna kokbok kan göra starten lätt och spännande med många goda och inspirerande recept.

Vinnaren heter Lise-Lotte Jansson. Hennes motivation lyder:

Jag har precis fått diagnosen typ 2 och tänkte börja med LCHF och då måste ju denna bok vara perfekt.

Jag vill gratulera dig till ditt beslut om att lägga om kosten till LCHF. Att äta mat som inte höjer blodsockret när man har diabetes är A och O i sin behandling och minskar behov av medicinering och risk för diabeteskomplikationer.

Jag hoppas du får glädje av kokboken kan se fram mot många härliga måltider.
Skicka dina kontaktuppgifter ett meddelande på min Facebooksida eller på e-post.

Jag vill också tipsa om gruppen Smarta diabetiker (gruppen) och Smarta diabetiker recept som finns på Facebook. Där kan du få mycket stöd, hjälp och tips.

Lycka till!

Jag vill tacka alla som skrev så fina kommentarer och önska även er lycka till!

Trevlig helg!

Marie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *