Dags för LCHF-Kryssningen 2016

Galaxy_Stockholm_2008

I morgon så bär det iväg på årets LCHF-Kryssning till Åbo med Silja Galaxy. Jag har sett fram mot kryssningen länge. Förra årets resa var underbart trevlig och årets blir säkert inte sämre. Det är så många människor som jag ser fram mot att träffa. Hoppas på att träffa lite nya vänner med.
Den här gången så följer även min man med. Jag hoppas (och tror) att han ska tycka att det är lika roligt och intressant.

Föreläsningslistan bådar verkligen gott. Två av mina bästa vänner kommer dessutom att föreläsa, Cecilia Nisbet Nilsson på Swedish Paleo och Lindha ”Halvalindha” Vikström. Jag håller tummarna men vet att de kommer att gå jättebra för dem.

LCHF-kryssning

Ses vi på båten? 🙂 Det hoppas jag!

Marie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *