LCHF Eventet i Säffle – Rapport från årets roligaste camping

Andreas Eenfeldt, Kostdoktorn

Andreas Eenfeldt, Kostdoktorn

Vilken helg det varit! Det populära och kända eventet för alla som åter någon form av lågkolhydratkost. Härliga människor samlade på samma ställe med ett gemensamt intresse för kost och hälsa. Jag åker hem glad och lycklig efter alla pratstunder med gamla och nya vänner, med massor av ny kunskap och full av inspiration. Mycket skratt har det blivit.

Helgen har bjudit på fantastiska föreläsare som alla har bjudit på sig själva, sin kunskap och erfarenheter.

Arrangörerna hade verkligen gjort ett bra jobb. Många av deltagarna på eventet bodde på Duse camping och samlades på kvällarna för grillning och avslappnat umgänge under partytälttaket. Sommaren verkar dessutom vara på ingång och vi fick riktigt fint och soligt väder.

Det var första gången jag var på LCHF Eventet men definitivt inte den sista!

Jag har bloggat om eventet på min blogg på Matkärlek. Där kan du kan läsa mer om allt skoj som hände varje dag. Där hittar du också korta summeringar av varje föreläsning. Och en massa bilder! Kolla in länkarna nedan.

Efter Dag 2

Efter Dag 1

Invigningsdagen

Hoppas vi ses där nästa år!

Kram!

/Marie

Jag, Leopold Roos, Lindha Wikström, Jonas Karlsson, Fredrik, Fredrik "Majoren" Söderlund, Fredrik Olsson, Pernilla Lantz och Stina Pettersson

En löptur efter en dags stillasittande. Jag, Leopold Roos, Lindha Wikström, Jonas Karlsson, Fredrik, Fredrik ”Majoren” Söderlund, Fredrik Olsson, Pernilla Lantz och Stina Pettersson