Gott Nytt År!

fireworks-235813_1920

År 2015 är snart slut. Jag sitter och funderar på hur det har varit. Det som berör mig mest handlar inte om kost och hälsa just nu. Det som gör mest ont är att ta del av oroligheterna i världen, krig och flyktingströmmar, rasism och främlingsfientlighet. Att läsa om att vi inte har råd att hjälpa. Som om att vårt problem att ta emot dem som behöver hjälp är större än den situation som människor flyr från.
Det här ska inte bara handla om elände. Mycket positivt har hänt. Jag läser om många människor som välkomnar hjälpbehövande. Om all kärlek som finns. Alla människor som tar avstånd från rasism och att vissa människor skulle vara mer värda än andra. Det finns hopp och de flesta människor är goda.Jag väljer att tro på framtiden.

Jag ser tillbaka på mitt eget år som har varit desto ljusare. Jag har haft föreläsningar hela året. Fått träffa glada, intresserade och entusiastiska människor. Människor som är vetgiriga och vill veta mer om sig själva, hur kroppen fungerar, vad som är bra för just dem att äta. Människor som förstår att kroppen och huvudet hänger ihop och att allting har ett samband med hur du lever.
Jag har fått många följare på min blogg och på min Facebooksida. Jag gläds verkligen över det och jag har fått många snälla och uppskattande kommentarer.

Jag har gästbloggat på Swedish Paleo och på Matkärlek. Det är verkligen varit roligt och det kommer jag att fortsätta med. De står båda för något som ligger mig varmt om hjärtat. Naturlig och god mat som bygger på rena råvaror, lagad från grunden. Stort tack till Cecilia Nilsson på Swedish Paleo och Anne Aobadia på Matkärlek!

Stort tack också till Lindha ”HalvaLindha” Vikström som tillsammans med mig höll en uppskattat föreläsning i Gävle!

IMG_73021

Lindha Vikström och jag efter vår föreläsning i Gävle

Tack också till mina gästskribenter på min egen blogg. Jag har haft besök av Louise Edlund och Birgitta Höglund, två kunniga och inspirerande människor. Fler spännande gästföreläsare kommer under 2016.

År 2016 kommer att bli riktigt spännande. Jag kommer att föreläsa ännu mer. Bloggen kommer att utvecklas. En massa andra saker är också på gång som jag inte avslöjar än. Följ min blogg så får du veta mer.

Jag vill säga tack till alla mina läsare och följare och önska ett riktigt Gott Nytt År!

O40A0215

/Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *