Kräftströmming paleo och två goda röror till påsk

Till påsk så tycker jag att det är så gott med strömming. Fast jag tycker alltid att det är gott. Kräftströmming är en av mina favoriter och den här är helt mjölkfri och smakar nästan exakt som originalet. Receptet hittar du här.

Kräftströmming

Rödbetssallad är också gott till påskbuffén och den hemgjorda är så långt från alla Rydbergs röror man kan komma. Bara naturliga råvaror och inget socker. Dessutom så är den helt mjölkfri. Som alltid så blir röror godare efter ett dygn eller två. Receptet hittar du här.

Marie's rödbetssallad (mjölkfri)

Som avslutning så får du ett till recept som passar på alla bufféer. Jag kallade den för min himmelska gubbröra och gör den med brynt fänkål istället för potatis. Det blir verkligen jättegott! Även den här röran blir godare av att stå något dygn. Receptet hittar du här.

Gubbröra

Glad Påsk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *