Så var den härliga semestern slut

Ja, så var den underbara semestern slut. Jag har verkligen njutit av att vara ledig och jag är glad att vi hade rätt sen semester i år.
Det är med delade känslor som måndagen närmar sig.  Vädret är ju så fint så det skulle vara härligt med några dagar till vid poolen eller på stranden. Å andra sidan så har jag alltid gillat den här tiden efter sommaren. Lite som skolstart, full av ny energi. Det kommer att hända spännande saker i höst…

Semestern avslutades med en helg med husvagnsvagnscamping med goda vänner. Husvagn är nytt för mig och jag tycker verkligen att det var jättemysigt. Som en välutrustad sommarstuga på hjul.

Vår plan var att åka till Grisslehamns camping. Tyvärr så var den full så det blev Bergby Gård vid Väddö kanal som också var ett riktigt fint ställe.

20150808_203231

Jag fick agera grillmästare med assistans av våra vänners barn Annie och Nils.

Mina två duktiga assistenter vid grillen, Annie och Nils.

Mina två duktiga assistenter vid grillen, Annie och Nils.

Våra kompisar gillar också att träna så det blev en skön löptur med lite styrketräning efteråt. Hilda, världens snällaste och goaste riesenschnauzer, ville också vara med. Jag, Nina och Tony jobbade hårt.

Lite styrka efter löpturen. Hilda vilar lite.

Lite styrka efter löpturen. Hllda vilar lite.

Efter träningspasset så gick jag och Nina ner till Väddö kanal för att bada och tvätta oss. Det var 16° C kallt i vattnet! Brrrrr! Min man var en fegis och valde duschen. (fast han ångrade sig sedan…)

Vi tuffingar tvättar oss i 16 garder!

Vi tuffingar tvättar oss i 16 garder!

Dagen efter så dagskryssade vi till Eckerö på Åland. Vi hade verkligen tur med allt, mat, underhållning och sol. Skärgårdsbordet innehöll så mycket gott. Tydligen så var jag riktigt hungrig för jag missade att ta en bild på all den goda sillen och laxen. En bild på det varma fick jag med i alla fall.

20150808_154856

De varma från Eckerö Skärgårdsbord

Lite dans och någon god drink blev det också. Tony och jag släppte loss på dansgolvet. Vi har dansat mycket förr men nu var det ett tag sedan. Takterna satt fortfarande i rätt bra tyckte jag. Tyvärr ingen bild på det. 🙂

Våra vänner Stefan, Douglas och Emilia

Våra vänner Stefan, Douglas och Emilia

På hemvägen så blev det ett strålande väder så vi kunde sitta ute och njuta i solen. Jag älskar att åka båt och vara ute på havet.
Tillbaka på campingen hade vi en lång och mysig kväll med mycket musik innan vi kröp i säng. Vi gick inte upp förrän (nästan) klockan närmade sig lunchtid. Lite sol och ett till dopp hann vi med innan vi gav oss iväg hemåt.

Kristina och Annie njuter i solen

Kristina och Annie njuter i solen

Jag och min man Tony njuter också

Jag och min man Tony njuter också

Underbar utsikt i skärgården

Underbar utsikt i skärgården

Undrar om våra kissemissar har saknat oss när vi varit borta? Gustav ser väldigt trött ut.

En massa tassar...

En massa tassar…

Nu ska jag försöka komma i säng. Det kommer inte att bi lätt men klockan ringer 04:40 i morgon bitti.

Natti natti!

/Marie

2 thoughts on “Så var den härliga semestern slut

 • 10 augusti, 2015 at 06:46
  Permalink

  Ojojojojojoj! 4.40 varför så tidigt? Ligg kvar och sträck och tänj väck kroppen försiktigt! Ha en fortsatt fin måndag! ☺

  Reply
  • 10 augusti, 2015 at 06:56
   Permalink

   Tack Eva!

   Jag skulle gärna sova längre. Att gå upp kl 04:40 är definitivt för tidigt. Jag pendlar dock drygt 7 mil åt varje håll till jobbet. Brukar försöka sova på bussen i alla fall. 🙂

   Ha en fin dag du med!

   Marie

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *