Sommarvikarie hos Halva Lindha

Lindha före

Lindha efter

 

 

 

I dag har jag fått den stora äran att gästblogga på Lindha Wikströms populära blogg Halva Linda.

Lindha har gjort en fantastisk resa och förlorat halva sin vikt genom att äta LCHF. Hon imponerar verkligen och inspirerar många människor till att gå ner i vikt. Både Lindha och jag bloggar och föreläser men med olika inriktningar.

Genom att vi träffades och har blivit så goda vänner så har planerna på ett samarbete växt fram. I oktober så kommer vi att hålla en föreläsning tillsammans. Lindha pratar om hur hon genomförde sin viktresa, vad som var lätt, vad som var svårt, sin träning och hur hon hållit motivationen uppe. Jag berättar om varför det fungerar, vad som händer i kroppen och varför det faktiskt ibland inte fungerar och vad man kan göra då.  Vi kompletterar varandra väldigt bra och vi tror att vår gemensamma föreläsning kommer att bli riktigt intressant.

Här kan du läsa mitt gästblogginlägg hos Halva Lindha.

Håll ögonen öppna för vår gemensamma föreläsning i oktober. Information kommer att dyka upp på våra bloggar!
Jag vill varmt välkomna nya och gamla läsare till min blogg!

Kram i sommaren!

/Marie

5 thoughts on “Sommarvikarie hos Halva Lindha

 • 25 juli, 2015 at 15:00
  Permalink

  Vilken härlig blogg! ! Visste inte att du fanns och vet inte riktigt hur jag hittade dig men DEJ ska jag följa. Jag står i Start groparna för att följa lchf och har börjat så smått med att ta bort vissa saker i min kost. Du skriver så kloka ord önskar dig en skön sommar härliga du.

  Reply
  • 25 juli, 2015 at 16:36
   Permalink

   Tack för dina snälla ord Eva! Vad glad jag blir! Hoppas du hittar lite användbara tips på min sida.
   Grattis till att ha bestämt dig för att äta mat som är bra för oss. Stort lycka till!

   Hälsningar
   Marie

   Reply
 • 29 juli, 2015 at 09:19
  Permalink

  Vad anser du om Abbas sillinläggningar på burk. Är det bra lch eller ska jag låta bli att äta sillen? Ha en fin dag!

  Reply
  • 30 juli, 2015 at 10:36
   Permalink

   Hej Eva,

   Jag ber om ursäkt för ett sent svar.
   Många sillinläggningar innehåller mycket socker och ABBA verkar vara en av värstingarna. Om du inte äter väldig strikt avseende kolhydrater så tycker jag man kan ta en bit sill någon gång. Läs på innehållsförteckningen och jämför olika märken. Sillen innehåller ju också nyttigt omega-3. Ännu bättre är så klart att lägga in sin egen sill med betydligt mindre sockerhalt. Här är en länk till Birgitta Höglund med hemgjorda sillinläggningar med mindre socker. https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/tag/inlagd-sill/

   Ha en bra dag du med!

   /Marie

   Reply
 • 30 juli, 2015 at 11:24
  Permalink

  Tack för svaret. Ska kolla på sidan du tipsade om.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *